top of page
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook

Crumble de mere

Prep Time:

40 Minute

Cook Time:

30 Minutes

Serves:

4 Portii

Level:

Intermediate

About the Recipe

O prăjitură fierbinte cu Coppa della Maga rece deasupra... Un sfat pentru a economisi timp: puteți să înlocuiți aluatul sfărâmicios cu biscuiți de ceai, pe care-I sfărâmați apoi turnati peste ei putin unt topit

Ingredients

Pentru umplutura cu mere:

  • 800 g (aproximativ 4) mere – decojite și tăiate în felii mici

  • stevia sau eritritol (echivalent cu 100 g zahăr)

  • 2 lingurițe de apă

Pentru aluatul crocant:

  • 100 g făină integrală

  • stevie sau eritritol (echivalent cu 20 g zahăr))

  • 100 g unt

  • vanilie

Pentru topping: 1 cutie de înghețată de vanilie Coppa della Maga.

Preparation

Pasul 1


Încălziți cuptorul la 190°C


Pasul 2


Puneți toate ingredientele pentru umplutura cu mere într-o tigaie si caliți-le.


Pasul 3


Când merele s-au înmuiat (aproximativ 5 minute) se iau de pe foc si se toarnă în tava de copt.


Pasul 4


Puneți ingredientele pentru aluatul crocant într-un vas și amestecați-le cu mâna până obțineți un amestec sfărâmicios. Turnați aluatul sfărâmicios peste merele din tava de copt și coaceți aproximativ 30 de minute, până când aluatul capătă o crustă aurie.


Pasul 5


Serviți fiecare bucată cât încă este fierbinte cu o cupă generoasă de înghețată de vanilie Coppa della Maga clasică deasupra.


Sfat: Puteți să coaceți aluatul crocant în forme individuale și să-l serviți cu o cupă generoasă de înghețată Coppa della Maga deasupra.

ADDRESS

 

214 Acton Lane

NW10 7NH

London, UK

Coppa della Maga is a brand of Corte Diletto

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page