About the Recipe
O prăjitură fierbinte cu Coppa della Maga rece deasupra... Un sfat pentru a economisi timp: puteți să înlocuiți aluatul sfărâmicios cu biscuiți de ceai, pe care-I sfărâmați apoi turnati peste ei putin unt topit

Ingredients
Pentru umplutura cu mere:
800 g (aproximativ 4) mere – decojite și tăiate în felii mici
stevia sau eritritol (echivalent cu 100 g zahăr)
2 lingurițe de apă
Pentru aluatul crocant:
100 g făină integrală
stevie sau eritritol (echivalent cu 20 g zahăr))
100 g unt
vanilie
Pentru topping: 1 cutie de înghețată de vanilie Coppa della Maga.
Preparation
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 190°C
Pasul 2
Puneți toate ingredientele pentru umplutura cu mere într-o tigaie si caliți-le.
Pasul 3
Când merele s-au înmuiat (aproximativ 5 minute) se iau de pe foc si se toarnă în tava de copt.
Pasul 4
Puneți ingredientele pentru aluatul crocant într-un vas și amestecați-le cu mâna până obțineți un amestec sfărâmicios. Turnați aluatul sfărâmicios peste merele din tava de copt și coaceți aproximativ 30 de minute, până când aluatul capătă o crustă aurie.
Pasul 5
Serviți fiecare bucată cât încă este fierbinte cu o cupă generoasă de înghețată de vanilie Coppa della Maga clasică deasupra.
Sfat: Puteți să coaceți aluatul crocant în forme individuale și să-l serviți cu o cupă generoasă de înghețată Coppa della Maga deasupra.




