top of page
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
  • Facebook
ingredients no added sugar_edited.jpg

INGREDIENTELE

NOASTRE

DOAR CELE MAI BUNE

ingrediente

Am călătorit literalmente pe tot globul, pentru a selecta cacaoa, vanilia, uleiul de bergamotă și tot ce este necesar, pentru a obține acest gust și această calitate!

ÎngheÈ›ata Coppa della Maga este făcută din lapte, smântână È™i unt sau lapte din nuca de cocos pentru gama noastră vegană în creÈ™tere. Cumpărăm laptele din sursa cea mai apropiată de fabrica noastră, asigurându-ne astfel că folosim cele mai proaspete ingrediente. Adăugăm smântâna proaspătă È™i untul de vacă pentru a da îngheÈ›atei consistenÈ›a moale È™i gustul puternic atunci când se topeÈ™te uÈ™or. Datorită untului, atunci când este congelată Coppa della Maga este puÈ›in mai aspră. Èšinută puÈ›in la temperatura camerei devine moale È™i se topeÈ™te încet pentru a-È›i oferi timp să o savurezi iar topită complet, se transformă într-o cremă.

 

Aromele noastre de ciocolată sunt printre cele mai populare din portofoliul nostru, de aceea acordăm o atenÈ›ie sporită în selectarea boabelor de cacao. Cacaoa este unul dintre cei mai puternici antioxidanti È™i contine o serie de minerale (fier, magneziu, fosfor, potasiu È™i zinc) È™i vitamine (A, B1, B2, B3, B5, C, E). Pe lângă faptul că se spune adesea că este hrana fericirii, cacaoa îmbunătățeÈ™te circulaÈ›ia creierului, scade tensiunea arterială, atenuează simptomele depresiei È™i este o sursă nepreÈ›uită pentru producerea de serotonină. Din ce în ce mai multe cercetări academice au pus-o alături de vin È™i uleiul de măsline, produse care se laudă cu beneficii pentru sănătate È™i pentru o viață lungă.

Boabele pe care le selectăm au ​​un conÈ›inut ridicat de unt de cacao, un alcaloid asemănător cofeinei (teobromina) È™i o mulÈ›ime de antioxidanÈ›i. După ce sunt separate de fructe, boabele se lasă câteva zile înfășurată în frunze de banane pentru a fermenta, apoi se lasă să se usuce la soare. Prin acest proces, orice exces de aciditate este îndepărtat din boabe. Urmează o prăjire lentă, proces delicat care trebuie să sporească aroma pentru a o face mai palpabilă, tratament asemenator boabelor de cafea, dar care dacă se exagerează, boabele fine se ard uÈ™or. Următorul pas este decojirea È™i zdrobirea boabelor, după care se separă untul de cacao È™i pudra. Foarte important este È™i modul în care depozităm untul È™i pudra dar È™i viteza de introducere a ingredientului cacao în îngheÈ›ată, pentru a păstra cel mult aroma sa puternică È™i pentru a obÈ›ine senzaÈ›ia reală de ciocolată rece, topită în gură.

no added sugar ingredients.jpg

CARACTERISTICA NOASTRÄ‚ UNICÄ‚

Fără zahăr adăugat

În schimb, folosim îndulcitorii naturali precum stevia È™i maltitol. Ele pot suna necunoscute, dar sunt de fapt toate naturale È™i derivate din plante. Merită să învățam È™i să includem mai multe dintre ele în dieta noastră. Planta de stevia este cu adevărat unică - un îndulcitor complet natural, de 300 de ori mai dulce decât zahărul, cu 0 calorii È™i care nu determină cresterea zahărului din sange, precum zahărul rafinat. Stevia este originară din America Latină È™i È™i-a început încet drumul spre Europa. Faptul că este de trei sute de ori mai dulce decât zahărul o face foarte dificil de utilizat în produsele alimentare. Acest lucru se datorează faptului că toate proporÈ›iile È™i consistenÈ›a reÈ›etelor trebuiesc adaptate. Pentru producătorii de alimente este un proces lent È™i dificil de a face această schimbare, dar vedem tot mai multe produse pe bază de stevia pe piață. Pe lângă faptul că nu are calorii, această plantă ajută la curățarea toxinelor din organism, îmbunătățeÈ™te digestia È™i creÈ™te metabolismul. De asemenea, conÈ›ine antioxidanÈ›i care luptă cu succes împotriva radicalilor liberi. Celălalt îndulcitor natural al nostru, maltitolul, este un tip de carbohidrat numit poliol. ConÈ›ine jumătate din caloriile cuprinse in zahăr È™i are 90% din putere de indulcire a zahărului. Maltitolul este produs din amidon pentru a fi utilizat în produse de panificaÈ›ie, gumă de mestecat, ciocolată fără zahăr, bomboane tari È™i îngheÈ›ată. ContribuÈ›iile maltitolului la sănătate merg dincolo de calorii. Două domenii în care poliolii precum maltitolul sunt cunoscuÈ›i pentru efectele lor pozitive sunt sănătatea orală È™i impactul asupra zahărului din sânge.

ADDRESS

 

214 Acton Lane

NW10 7NH

London, UK

Coppa della Maga is a brand of Corte Diletto

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page