
FABRICA
NOASTRA
LOCUL NOSTRU
Pur i simplu ne place îngheÈ›ata!
Suntem printre puÈ›inele mărci de produse alimentare de tip boutique care deÈ›in o fabrică. A noastră este echipată cu cele mai bune maÈ™ini din lume pentru producÈ›ia de îngheÈ›ată.
Toate testele sunt realizate manual în condiÈ›iile unei bucătării ca acasă, pentru a obÈ›ine cea mai bună aromă È™i structură a îngheÈ›atei. Apoi le recreăm folosind maÈ™inile noastre, ajustând reÈ›etele pentru producÈ›ia industrială. Acesta este singurul mod de a ne asigura că îndeplinim standardele înalte de igienă ale produsului final È™i calitate constantă.
Pe lângă respectarea celor mai înalte standarde de producÈ›ie, am implementat în plus controale È™i reguli de control al calității, care sunt printre cele mai stricte din industria alimentară. Acest lucru ne face una dintre cele mai moderne companii de îngheÈ›ată din Europa, producând la aceste standarde.

TEHNOLOGIA ÎNALTÄ‚ ÎNTÂLNEȘTE
Rețetele artizanale
Lucrăm cu materii prime – lapte, cacao, stevia – niciodată cu „baze de îngheÈ›ată” care sunt amestecuri de pudră, prefabricate adesea pline de stabilizatori artificiali, coloranÈ›i È™i arome.
Nu folosim paste aromatizante – îndulcim cireÈ™ele È™i viÈ™inele cu stevia, zdrobim căpÈ™unele uscate, măcinam nucile pe care le adăugam deasupra. Pentru unele arome, folosim uleiuri esenÈ›iale precum cele de grapefruit, bergamotă sau trandafir.
Ingredientele sunt întotdeauna pasteurizate la aceeaÈ™i temperatură, pentru siguranÈ›a calitaÈ›ii laptelui, după care amestecul se lasă peste noapte la o temperatură scăzută, constantă È™i în dimineaÈ›a următoare îngheÈ›ata este gata pentru a fi pusa in cutii.
La sfârÈ™it, chiar înainte de a o împacheta pentru depozitare, punem îngheÈ›ata într-o cameră specială de congelare rapidă la -40 de grade C. Acest lucru asigură că îngheÈ›ata noastră este conservată în cel mai bun mod È™i ajunge la uÈ™a dumneavoastră în stare perfectă.